Vergoedingen

Vergoedingen

De consulten voor de Care for Women specialisten worden vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit is echter wel afhankelijk van je polis. Hoeveel er vergoed wordt en waarvoor, vind je terug in de polisvoorwaarden. Benieuwd hoe dit bij jouw verzekering zit? Neem dan telefonisch contact op met je zorgverzekeraar. De consulten zijn vaak terug te vinden onder de kopjes preventie, vrouw en advies of overgangsconsulente. Of check de Zorgwijzer. Wil je de consulten graag (deels) vergoed hebben? Dan kun je in de maanden november/december overstappen op een andere zorgverzekering.

Tarieven

Het eerste consult, de intake, duurt 60-75 minuten en kost € 89,50 per 60 minuten.

De kosten van een vervolgconsult bedragen € 89,50 per uur. Vaak zijn er na de intake nog 2 tot 3 consulten nodig, het 2e consult duurt 60 minuten en het 3e en eventueel 4e consult zo’n 15-30 minuten, afhankelijk van de klachten.

Dit is exclusief de kosten voor een aanvullend bloedonderzoek en eventuele supplementen.

De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het gaat niet af van het eigen risico.

Een doorverwijzing van je arts is niet nodig. Je kunt 24 uur per dag zelf een afspraak online maken of informatie vragen per mail (r.hilarides@careforwomen.nl) of telefonisch via het telefoonnummer 06-34001636

Vergoedingen overgangconsulten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial